Santehniķi no jums slēpj šo triku, jo tas novērš aizsērējumu dažu minūšu laikā

Agrāk vai vēlāk ikvienam no mums nākas saskarties ar aizsērējušu izlietni. Bet šai problēmai ir iespējams atrast ātru risinājumu.

Internetā var atrast materiālus, kur viņi iesaka katru dienu vakarā izlietnes caurumā ieliet nedaudz trauku mazgāšanas līdzekļa. Tā esot profilakses metode pret aizcietējumu. Iespējams, tas palīdz, bet tomēr labāk būt gatavam. Cauruļu aizsērējumu novēršana pašu rokām var ietaupīt daudz naudas.

Protams, mēs nedzīvojam akmens laikmetā. Daudzos veikalos var iegādāties dažādus līdzekļus, kas palīdz tikt galā ar aizsērējumiem. Taču ir pilnīgi iespējams, ka jums jau ir viss nepieciešamais, lai atrisinātu problēmu. Tas nozīmē, ka jums nebūs jātērē daudz naudas.

Šodienas materiālā mēs dalīsimies ar tautas metodēm, kā cīnīties ar aizsērējumiem. To veikšanai ir jāizmanto improvizēti līdzekļi, kas ir katrā mājā. Tiesa, problēmas atrisināšanai var būt nepieciešams nedaudz vairāk laika. Tāpēc izlemiet paši, kas jums ir svarīgāk.

Ļoti bieži aizsērējuma cēlonis ir cauruļvados sacietējuši tauki kopā ar ēdiena atliekām. Lai no tā atbrīvotos, vienkārši izmantojiet karstu ūdeni. Ja jums ir metāla caurules, varat ieliet verdošu ūdeni. Bet, lai nesabojātu plastmasas, neizmantojiet ūdeni, kas karstāks par 65 grādiem.

Ielejiet notekcaurulē apmēram litru karsta ūdens. Pēc tam pagaidiet apmēram 20 minūtes un atveriet ūdens krānu. Ja problēma nav atrisināta, varat izmantot arī virzuli. Shēma ir tāda pati: ielejiet ūdeni, pagaidiet, bet pēc tam vēl dažas reizes piespiediet virzuli pie atveres un strauji izvelciet.

Lasi vēl: Vēžiem patīkama diena, bet Mežāzim vairāk interesanti notikumi; Dienas horoskops 8. jūnijam visām Zodiaka zīmēm

Tautas līdzekļi

Viena no populārākajām aizsērējumu likvidēšanas metodēm ir soda un etiķis. Kā zināms, tās kopā rada reakciju ar oglekļa dioksīda izdalīšanos. Tas var palīdzēt atbrīvoties no aizsērējuma. Ielejiet notekcaurulē 150 g sodas, pēc tam ielejiet tajā apmēram tikpat daudz etiķa. Notekas aizbāzt ar aizbāzni vai drānu un pēc tam pagaidīt apmēram pusstundu. Beigās visu izskalojiet ar lielu daudzumu karsta ūdens.

Vēl viens veco ļaužu padoms ir soda un sāls. Jums nepieciešams izšķīdināt katru no vielām atsevišķi glāzē silta ūdens, pēc tam abu glāžu saturu ielejiet izlietnē. Tad pagaidiet un noskalojiet visu ar ūdeni. Otrs variants – izlietnē ieberiet sāli un sodu un pagaidiet līdz rītam, un tad jau noskalojiet.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Vēlamies arī atgādināt, ka dažkārt amatierisms var novest pie nožēlojamiem rezultātiem. Ja esat pārliecināts, ka neviens no tautas paņēmieniem jums nepalīdzēs, tāpat kā veikala, labāk izsauciet profesionāli. Viņam ir īpašas ierīces, piemēram, santehniķa kabelis. Ar to bruņojies, problēmu noteikti atrisināsiet.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment